torstai 12. helmikuuta 2015

Punainen lanka

Alut ovat aina kovin hankalia, koskaan ei oikein tiedä mitä pitäisi kirjoittaa ja kuinka tämän saisi sujuvasti polkaistua käyntiin. Monien pähkäilyiden jälkeen päätin kuitenkin perinteisesti aloittaa kertomalla tämän blogin tarkoitusperästä ja siitä millainen ihminen tätä blogia kirjoittelee.

Minulla on ollut jo vuosia eräs blogi mihin kirjoitan kaikkea mahdollista mitä mieleen juolahtaa, pääpiirteittäin olen kuitenkin kirjoittanut luonnon läheisyydestäni, harrastuksistani, kiinnostuksen kohteistani, mietteistäni ja monista monista muista jutuista. En kuitenkaan ole halunnut kertoa sinne eräästä asiasta joka on aika oleellisena osana tällä hetkellä arkeani, aiheesta joka on tämän blogin "se punainen lanka". Nimittäin perheen hankkiminen, äitiys ja lapset. Olen halunnut luoda tälle aiheelle ihan oman blogin josta minua ei tunnisteta. Ei sillä ettäkö olisi jotain hämärää tähän aiheeseen liittyen vaan haluan säästää itseni mahdollisilta säälimisiltä ihan minun omassa elämässäni. En halua että sukulaiset tunnistavat minut tästä ja tulevat lausumaan kömpelöitä ajatuksiaan aiheesta joka herättää hämmennytä ja kiusallisia tilanteita. No ehkä hieman hankalasti selitin tämänkin lauseen ettei varmasti kukaan saa selkoa mitä ajan takaa.. Enempää kiemurtelematta.. olemme mieheni kanssa yrittäneet lasta melkein jo vuoden ajan, ja pelko lapsettomuudesta kalvaa mieltä. Elämäni kun ei ole koskaan mennyt kovinkaan ruusuisesti, kytee mielessäni pelko tämänkin asian epäonnistumisesta. Tämä blogi tulee sisältämään mietteitä raskaudesta, sen yrittämisestä, haaveista, ajatuksista ja peloista. Ehkä joskus jopa saamme sen kauan haaveilemamme "rokkarivauvan" itsellemme. Sitä emme tiedä.

Itse olen vuonna 88 syntynyt nainen. Tyyliltäni olen gootti ja rock estetiikkaan hurahtanut neitonen, jonka sisällä kytee wiccalaiset ajatukset. En mikään wicca ole, mutta paljoin koen sielun kumppanuutta tätä uskomusta kohtaan. Nautin luonnossa kävelystä, piirtämisestä, leipomisesta, järven laineiden kimmellyksestä ja tuoksusta, nautin perheeni kanssa vietetystä laatuajasta. Perheeseeni kuuluu aviomieheni ja karvalapsemme Sara koira.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti