maanantai 16. helmikuuta 2015

Ystäväni tulevat babyshowerit

En ole koskaan ollut vauvakutsuilla. Se ei kai ole ihan hirmuisen suuri perinne vielä Suomessa,  tosin tuntuu olevan kovaa vauhtia kasvava perinne. Ainakin nuorten äitien keskuudessa. Mikäs sen ihanampaa onkaan kun järjestää odottavalle äidille hemmottelua rakkaiden ystävien kanssa, ennen viimeisiä koitoksia ja tulevia yövalvomisia. Ystäväni pikkusisko järjestää esikoistaan odottavalle siskolleen tämän tietämättä piakoin vauvakutsut, jonne minutkin oli kutsuttu. Hieman jännitän tulevia kutsuja, kun en tiedä ketä sinne tulee ja onko kuinka outoa porukkaa. Mutta uskaltaudun sinne kuitenkin menemään ihan ystävänikin tähden! :)

Pienokaiselle löysin tämän söpön lohikäärmeen, vauvan vaatteita en uskaltanut ostaa kun kukaan ei tiedä vauvan sukupuolta niin oli vähän vaikeuksia löytää sellaista sukupuoli neutraalia vaatetta mikä olisi oikeasti tuntunut "pakko ostaa tämä" -tyyppiseltä asialta. Tuo lohikäärme oli mielestäni äärimmäisen söpö ja kuvasti osittain myös lahjan antajaa ;)


Äidille ostin body shopista tälläisen mansikan tuoksuisen suihku hemmottelu setin, lisäksi ajattelin äidin osioon kehitellä jotain herkkuja yms.

Tämmösiä kuulumisia tänne vauva meininkien puolesta! :) paremmin kirjoittelen vauvakutsuista sitten kun ne ovat ohitte! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti