sunnuntai 3. toukokuuta 2015

Haastetta pukkaa

Sain kahdelta ihanaiselta naiselta haasteen: Nainen tummissa-blogin kirjoittajalta Minttu-Maarialta ja Keijupölyä ja Sinfoniaa-blogin kirjottajalta La Feélta.  Sydämelliset kiitokset siis teille ihanaiset naiset <3 Haastehan on jo kovin monessa blogissa pyörinyt Liebster award-haaste jossa bloggaaja vastaa haasteen antajan esittämiin 11 kysymykseen, keksii omat 11 kysymystä ja lähettää kysymykset seuraaville 11 bloggaajalle jolla on alle 1000 lukijaa. Olen tällä hetkellä kovin tylsä ihminen, joten en jaksa pähkäillä kelle tuon haasteen lähettäisi, saatikka jaksaisin keksiä kimurantteja kysymyksiä! Pahoittelut siis siitä, mutta kysymyksiin on aina kiva vastailla! :)

Ensin Minttu-Maarian kysymyksiin:

1. Miksi ihmisten pitäisi lukea blogiasi?
- Täytyy ihan rehellisesti sanoa etten ole sen tyylinen ihminen joka haluaisi kalastella lukijoita millään "vaalipuheilla". Mutta ehkä tänne eksyy sellaiset ihmiset jotka eivät välitä kymmenistä kirjoitusvirheistä ;) Lukijat jotka haluavat lukea rehellistä kirjoitusta ajatuksistani, mietteistäni, kirjoituksista joihin on toisinaan piilotettu pieniä huumorin jyviä, persoonaa... Aina on tietysti sydäntä lämmittävää jos joku muukin saa ns.vertaistukea teksteistäni, kokee ettei ole yksin samankaltaisten ajatusten kanssa. Blogini on täynnä rehellistä ajatusvirtaa kaunistelematta mitään, pohdintoja perhe-elämästä, lapsettomuus ongelmista, omasta elämästä, kaappimöröistä menneisyydestä... elämästä, iloineen ja suruineen.

2. Mikä on suosikki blogisi ja miksi?
- voih, niitä on monia. Pidän blogeista joissa on se jokin. persoonallisuutta, tunnetta, arvostusta, tietynlaista nöyryyttä. Blogeista jotka eivät ole liian pinnallisia vaan sieltä taustalta löytyy ihan oikeita ajatuksia, tarinoita... Blogeista jotka kirjoittavat omana itsenään, välittämättä mitä mieltä muut on ja jotka arvostavat lukijoitaan kommentoimalla takasin. Yleensä minua viehättää blogit joiden tarinoiden taustalla on jotain ns.tuhkimotarina fiilistä, sellasta siis että osaa arvostaa elämän pieniäkin asioita, on sitä persoonaa, vähän erityylistä kun mitä nyky muotti antaa ymmärtää.. Hyvinä esimerkkeinä voisin sanoa Kun äiti kelaa-blogin Selina, joka on mielestäni bloggaajana käsittämättömän vahva persoona, kaikkien kokemiensa vääryyksien jälkeen hän on mitä herttaisin persoona ja jaksaa tukea ja kannustaa muita, olla iloinen ja tyytyväinen elämän pieniinkin asioihin. Voisin melkein väittää että moni ei pystyisi olemaan yhtä positiivinen jos joutuisi kokemaan vastaavaa. Arvostan!

3. Mitä teet kotona kun kukaan ei näe?
-Tää on paha... mietin tätä pitkään. Ehkä varmaan repäsivimpänä tekona voisin varmaan myöntää että pieren äänekkäästi! :´D  Mutta muuten en oikeen hirmuisesti tee mitään erilaista yksin ollessani, jotain hömppä sarjoja tekee mieli yksin kattoa netti telsusta yksikseen kun kumppani ei oo läsnä, koen että pystyn keskittyyn niihin paremmin yksin ollessa ja lisäksi kyseiset sarjat eivät häiriköitte meidän yhdessä oloa jos siirrän ne sellaisiin hetkiin jollon niitä yksin ehdin vahtailla! :)

4. Mikä on suosikki vaatteesi?

Tässä on yks esimerkki lempivaatteistani, yleensä mieluisimpiin vaatteisiin kuuluu tuo hupparimikälie, siinä ei ole vetoketjua eikä mitään vaan se roikkuu tuolleen kaapumaisesti/viittamaisesti päällä, lisäksi tuossa hupparissa on valtaisa huppu jonka alle on mukavaa kätkeytyä kun maailma tuntuu potkivan päähän. Toisinaan minut saattaa nähdä kulkevan hameissa. Pukeutumistyylini on tumma ja mieluiten rentoon menevä, en pidä puristavista ja liian tiukoista vaatteista. Niin kauniita kun korsetitkin ovat ja niitä muutaman kappaleen omistan, ne hakeutuvat hyvin harvoin päälleni, koska en vain yksinkertaisesti nauti tukalasta kokoon kursitusta olosta! :D Vaatetukseni kulmakiviä on tummat värit, rentous ja ehkä hieman jopa fantasiahenkisyys.

5. Mikä on ruoka bravuurisi?
- Tämä on vaikeaa, täytyypi melkein kysyä tuolta toiselta puoliskolta. ja hän vastaa että salaatit! :D Kuulemma myös jos joskus jaksan valmistaa hälle jonkun pihviannoksen minkä hälle joskus liian kauan aikaa sitten tein yllätykseksi ovat hyviä ja nakkimakkarapata on kuulemma ihan huippuja. Tähän kohtaan täytyy itte sanoa, että en ole millään muotoa lihan ystävä, enkä oikeastaan ruuanlaitonkaan.. Huvittavaa sinänsä kun olen kokki ammatiltani :D Lihasta itse syön ainoastaan kanaa ja kalaa, joten ehkä sen vuoksi ei tuo kiinnostus minkään lihapatojen opetteluun ole mitään maailman suurinta. Eniten osaan ehkä taikoa epämääräisistä aineksista yhtenäisen sörsseli kokonaisuuden! =D Mutta sitten jos ruokapuolesta siirrytään leivontaan, joka kylläkään ei ollut kysymyksenä, mutta avaudun silti ;) Niin siitä maailmasta omat bravuurini on ehdottomasti erilaiset suolaset piirakat ja fantasia kakut! :)


6. Jos olisit joku historian hahmo, niin kuka olisit?
- Historia kun oli mun vahvin laji koulu aikana ;) niin.... Joku linna aikaan sijoittuva hahmo, olisi hienoa kun saisi olla joku kuninkaallinen nainen kauniissa puvussa, tuntea miltä tuntuu kun kaikki kohtelevat kuin kukkaa kämmenellä olisi kohteliaat käytös ja puhetavat. Toinen mikä olisi kiehtovaa kokea niin olla joku faarao tms.! :D

7. Mikä on uskomattomin asia, mitä sinulle on tapahtunut?
- Asia jota en koskaan edes voinut kuvitellakkaan tapahtuvaksi oli oman aviomieheni löytyminen, tai hän löysi minut, mutta oman ns.vammani takia en koskaan kuvitellut että voisin löytää rinnalleni ketään joka rakastaa minua juuri tälläisenä kuin olen. Siitä olen joka päivä äärimmäisen kiitollinen ja onnellinen <3

8. Mikä on biisi, joka on koskettanut sinua eniten?
- Voi näitä on monia.. hmm..
Musavideo ei kyl ihan anna oikeutta siihen tunteeseen mikä tästä biisistä tulee! :`D Mut jos sen skippaa niin kun miettii että oma rakas lähettää tekstiviestillä tämän biisin sanat aivan meidän tarinamme alkuaikoina ja sitten noin vuotta myöhemmin itse saan noille sanoille vielä melodian niin avot, tää nainen on myyty!! ^_^ <3 <3 <3

9. Kuvaile kotiasi kolmella sanalla.
-värikäs, persoonallinen, tavaran täytteinen! :D

10. Mitkä asiat tekivät sinut viimeksi onnelliseksi?
- hellät hetket mieheni kanssa..hmm. onko kovin soveliasta kirjoittaa, mutta minkäs teet kun totta tuokin! =D Ehkä soveliain vastaus tähän voisi sitten olla 1 ja puolen kuukauden sijaisuus mitä ihanimmassa työpaikassa ja työporukassa. ^_^

11. Miten tsemppaat itseäsi haastavissa tilanteissa?
- Riippuu mimmosessa tilanteessa. jos on kyse jostain uudesta tilanteesta esimerkiksi töissä tai joutuu johonkin ennalta arvaamattomaan tilanteeseen niin monesti ajattelen että kyllä tästä tavalla tai toisella selvitään ja huomenna se on ainakin ohi. Jos on kyse tilanteesta millo tuntuu et koko maailma on taas vastaan, niin sillon koitan tsempata itteeni että muut on vaan tietämättömiä ja itsekeskeisiä tai heil ei itellä oon henkisellä puolella kaikki ihan kohillaan.

Ja sitten olisi vuorossa La Feén kysymykset:

1. Mikä on elämäsi ikimuistoisin hetki?
- Varmaan kun mieheni lähetti minulle ensimmäistä kertaa sähköpostia tai sitten se kun hän eräänä aamuna kosi minua omalla persoonallisella tavallaan ennen töihin lähtöään! <3

2. Kerrostalo, rivitalo vai omakotitalo? Ja miksi?
- Omakotitalo, vaikka siitä onkin oma huolensa ja riesansa, on se kuitenkin monin verroin antoisampaa kun on oma piha, omat seinät, oma elämä, ei tarvitse olla kellekkään tilivelvollinen, miksi päätin maalata keittiöni punaiseksi tai eteisen violetiksi, ei tarvitse kuunnella naapureiden valitusta liian myöhäisestä pyykinpesusta tai musiikin kuuntelusta.

3. Millainen oli lempi lelusi lapsena?
- Pehmo hylje, joka on edelleen minulla tallella. Edesmennyt mummuni osti minulle ja serkulleni samanlaiset hyljkeet korkeasaaren eläinpuistosta, ja tuo hylje on matkassani kulkenut siitä hetkestä lähtien.

4. Millainen on unelma ammattisi? Ja oletko päässyt siihen?
- Leipuri, ompelija tai puuartesaani/metalliartesaani. Kaksi/kolme viimeisintä on saavuttamatta ja ensimmäinen on papereita myöten plakkarissa, tosin lisä kurssia haluaisin kyseisestä alasta.


5. Kehen Muumilaakson asukkaaseen pystyt samaistumaan ja miksi?
- Tämä on äärimmäisen hankala kysymys. Toisinaan koen samaistumista Nipsuun, koska olen yhtä epäonninen ja materialisti, mutta toisinaan tunnen olevani kuin pikkumyy, minulla on aina pilke silmäkulmassa ja en näytä todellisia tuntemuksiani kovinkaan helpolla, pehmeän puolen näkevät vain harvat ja valitut.

6. Asia jonka haluaisit ehdottomasti kokea elämässäsi?
- Olla raskaana. Se  tunne on mietityttänyt mieleni sopukoita jo vuosikausia, toisinaan olen kuvitellut sen tunteen niin vahvasti kuin se oikeasti olisi jo tapahtunut, monet unet jotka ovat koskeneet raskautta ovat tuntuneet niin hemmetin aidoilta että on monesti ihan kyyneleet kihonnut silmiin herättyään todellisuuteen. Tällä hetkellä se on elämässäni haaveiden kärkipäässä mitä toivoisin joskus kokevani!

7. Lempi Disney hahmosi?
- En varsinaisesti ole keidenkään Disney prinsessojen fani ollut koskaan, eneniten sydämeni on vienyt Simba tai Simban tytär Kiara. Timon ja Bumba ovat myös loistavia! :D

8. Suosikki vuodenaikasi? Miksi?
- Olen kevään ja kesänlapsi, vaikka olenkin syntynyt marraskuussa! :D Jotenkin se että luonto herää eloon talven jälkeen, valoa on enemmän ja alkaa ihanat aurinkoiset ilmat, saavat mieleni täyteen iloa ja energiaa! ^_^ Tuntuu kuin heräisin pitkästä horroksesta.

9. Kauneinta mitä sinulle on sanottu?
- Voih, tämä on taas hirmuisen vaikea kysymys, kun ei muista kaikkea, mutta varmasti oman mieheni sanomiset kuinka rakastaa minua ja samalla kertoo mistä piirteistä minussa pitää. Toisekseen tulee mieleeni mieheni kosinta kun hän 2012 helmikuussa sanoi minulle aamulla että "tänä vuonna on viimeinen mahdollisuus mennä naimisiin sillain 121212." ja "tahdon"

10. Suosikki karkkisi?
- Suklaa, metrilakut, dragulapillers.

11. Unelmia... Mikä on suurin unelmasi?
-Kun saisi elää edes päivän kuin "normaali" ihminen ilman katseita, epäuskoisia ilmeitä. Saisi elää ilman huolen häivää ja asiat edes joskus menisi niinkuin elokuvissa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti