perjantai 14. elokuuta 2015

Kaapista ulos

Tullaan nyt kaapista ulos täälläkin blogissa ;) Nimittäin oman minäni paljastuksen kannalta. Kirjoitin tuonne erääseen toiseen blogiini näistä raskausuutisista ja samalla paljastin sinne mistä tämän blogin löytää. Toinen blogihan on siinä määrin avoimempi blogi, koska kirjoitan siellä omalla pärställäni. Tämän paljastumisen myötä en koe enää tarvetta täälläkään piilotella omaa lärviäni, vaan tulen tämän asian tiimoilta vihdoinkin kaapista ulos ;) Nimittäin tälläinen omituinen naikkonen tätä blogia kirjoittelee ;)


Tähän toiseen blogiini pääsette sivun yläreunassa olevan linkin kautta ja myös tämän: My Little Fantasy World- linkin kautta jos haluatte käydä lukaisemassa sen blogin höpinöitä ;)

4 kommenttia:

  1. Ei hitsi :D En tunnistanut tosiaan sua yhtään näistä teksteistä... En tiiä tunnistatko sä mut alusta asti :D Fb -kin ollaan kavereita... Ja taannoin kun pidin Enchantment of Satin blogia ni taisit olla lukijana :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu kyllähän minä sinut jo alusta asti tunnistin ja olin varma että säkin tunnistat mut! :'D oli haastavaa koittaa pitää nämä nimimerkit erillään ja koittaa olla Spireidana "tunnistamatta" sinua kun et kerta itsekkään minua ja ettei kaikki toisen blogin lukijat hoksaa tätä blogia kun ei vielä tiennyt jääkö tämä vain lapsettomuus blogiksi vai kehkeytyykö tästä oikeasti perhe blogi :)

      Poista