torstai 27. elokuuta 2015

Rv. 14+2

Tänään oli jälleen minulla neuvola. sain muutamia uusia esitteitä mm. tietoa raskaudesta ja seksistä ja Ravitsemustietoa raskauden ja imetyksen aikana. Lisäksi tapasin ensimmäistä kertaa oman neuvolatätini, hän kun oli ensimmäisillä käynneillä kesälomalla. Oikein mukava nainen oli hänkin ja tuntui ymmärtävän minua ja itselleni tuli huojentunut olo. Otimme perus verenpainemittaukset, pissakokeet ja painon. Näytteissä oli kaikki ihan normaalia ja painoni on pudonnut 700g ensimmäisestä käynnistä, vaikka masu onkin jo alkanut hurjasti kasvamaan. Kuuntelimme myös masumöllyrän sydänäänet Dopplerilla, josta tämä ei niin innostunut :D aina kun hoitaja sai Dopplerin oikealle kohdalle josta äänet kuuluisivat, päätti mini potkaista laitetta kohti ja muljahti sitten toiselle kohtaa kauemmas :D Mutta aina välillä niitä hienoja laukkaääniä sai kuunnella! ^_^ Kyselin tältä neuvolatädiltä myös, että kuinka tämä synnynnäinen henkitorvenahtaumani vaikuttaa synnytykseen, mutta hän oli sitä mieltä ettei näe estettä normaaliin synnytykseen. Tietysti minua saatetaan hieman enempi tarkkailla synnytyksen aikana ja ennen h-hetkeä pääsen juttelemaan synnytyspolille tästä tulevasta synnytyksestä ja sen tapa-arvioinnista. Seuraavan ajan sain kuukauden päähän jollon onkin neuvolalääkäri paikalla.


Masu on pullahtanut ihan tässä pienessä ajassa pihalle. Alkuun oli pitkään tasapaksua turvotusta, mutta nyt sanotaan parin viikon sisään se on tullut hurjasti esille ja ulospäin. Hirvittää jo valmiiksi miten jäätävä maha minulla tulee olemaankaan loppuajasta, kun nyt jo pönkää tuolla tavalla :D Mahdanko pysyä enää pystyssäkään loppuaikana kun painopiste kasaantuu etupuolelle :`D

Kävin neuvolan jälkeen viereisen kunnan kirpputorilla piipahtamassa pitkästä aikaa ja tein muutamat löydöt möllyrää varten.
ovh hinta tällä on ollut alunperin 34.90 josta näköjään joskus muinoin pudotettu tuohon 27€  ja nyt tämä myytiin kirpparilla 20 eurolla. 

Ensimmäinen löytöni oli tämä kantoreppu. Puhuin viime postauksessa kuinka metsissä samoilut ovat lähellä sydäntäni. Joten pitihän minun möllyrääkin ajatellen hommata väline, jolla me molemmat voimme nauttia luonnonrauhasta! ^_^ Kokeilin reppua jo päälleni ja voi miten mukavalta ja tukevalta se tuntuikaan. Naruja ja solkia ei ole liikaa, mutta kaikki kiinnike kohdat sijaitsevat omaan mieleen juuri sopivissa paikoissa. Voin hyvin kuvitella kuinka mukavaa tuolla on kanniskella möllyrää ympäri mettiä.

Lisäksi matkaan tarttui muutamalla eurolla tämä Reiman fleecehaalari kylmiä pakkassäitä ajatellen


Ja toisena vaatteena löytyi myös tälläinen harmaa paksumpi haalari. On edes muutama lämpöisempi haalari talven tuiskuihin ^_^ Kyllä kirpparit vain on hyvä keksintö.

Uusille lukijoille oikein paljon tervetuloa seurailemaan blogiani! <3

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon kaunoinen <3 on se jännittävää seurailla miten tämä kroppa muuttuu ihan pienissä aikaväleissä! :)

      Poista