tiistai 6. lokakuuta 2015

Me

Muistan vieläkin kuinka tiesin sinut vain rinnakkaisluokan poikana. Et herättänyt minussa minkäänlaisia kiinnostuksen värähdyksiä. Sinulla oli pientä ihastumisen tynkää erään luokkalaiseni tytön kanssa, mutta se loppui hyvinkin nopeasti, tytön leikkiessä samaan aikaan useamman muun pojan kanssa. Muistan kuinka aina silloin tällöin satuit oleilemaan porukassamme välituntisin. Muistan kuinka tuolloin 12 vuotta sitten näin sinusta unta. Tuolloin uni sai aikaan enempi järkytyksen kaltaisia ajatuksia aikaiseksi. En koskaan voinut kuvitella olevani sinun kanssasi ja päivittelinkin asiaa ystävilleni. Kaikkea kummaa sitä ihmismieli suoltaa nukkuessaan. No eipä tiennyt 12 vuoden takainen tyttö mitä tulevaisuus toikaan tullessaan. Yläaste vaihtui ammattikouluun ja yllättäen sain sinulta sähköpostia. Olit kysynyt osoitteeni eräältä ystävältäni. Vaihdoimme ajatuksiamme monien viestien välityksellä ja useaan otteeseen koitit minua pyytää tyttöystäväksesi. En kuitenkaan suostunut heti. Vasta neljännen kerran jälkeen myönnyin ja näin alkoi meidän monisävyinen tarinamme.
Kihlapäivänä 6.8.2006 otettu kuva meistä möröistä! Melkosia teini gootteja ollaa joskus oltu xD

Seuraava vuosi oli melkoista on/off rataa, erosimme kolme kertaa. Moni olisi varmasti luovuttanut ja muistan monen sanoneenkin silloin kun uudelleen aina palasimme yhteen että "taasko sen saman kanssa?" jep jep.. en tiedä mikä meitä veti puoleensa, mutta emme vaan voineet pysyä toisistamme erossa. Päätimme kolmannen eron jälkeen, että neljäs kerta saa luvan olla viimeinen, sitten jos hommasta ei mitään tule niin se saa olla iäksi siinä. No niinhän siinä sitten kävi että juuri tänään tulee kuluneeksi tasan 10 vuotta siitä kun aloimme seurustelemaan sen neljännen ja viimeisen kerran. ;)
Elämä meillä ei koskaan ole ollut siitä helpoimmasta päästä, olemme kokeneet yhdessä kaikki mahdolliset kriisit mitä vain parisuhteessa voi tulla. Muunmuassa todella paha luottamus ongelma joka ajoi minut todella pahaan masennukseen ja itsetuhoisuuteen muiden menneisyyden traumojen lisäksi. Lisäksi pelkästään luonteemme ovat melko erilaisia, joka aiheuttaa kipunointia aina silloin tällöin. Vaikeista ajoista huolimatta pysyimme yhdessä. En kunnolla edes muista miten se oli mahdollista mutta jotenkin sitä kaiken sen sumun jälkeen havahtui, että tässä sitä vaan vielä ollaan. Miljoonien keskustelujen jälkeen alkoi suhteemme rakennusprojekti etenemään ja sitä huomattiin olevamme vahvempia kuin koskaan. Se kriisi teki meille hyvää ja todella lujitti suhdettamme. Kun kerran tästä selvittiin niin selvitään vastaisuudessa ihan mistä vain! Ja niin ollaan tehty. Enää ei mikään ongelma tunnu liian isolta, etteikö siitä yhdessä selvittäisi. Kumppanistani on rakentunut minulle sielun kumppani, ystävä, tukipilari. En usko että suhteemme olisi läheskään näin luja jos emme olisi kokeneet mitä koettiin. On meillä toki vieläkin aina silloin tällöin jotain pientä kärhämää, mutta eikös se ole terveen suhteen merkki? Kaikki on niin kauan hyvin kun asiat pystyy selvittämään. 
Meidän häät 12.12.12

Tänään tosiaan tuli 10 vuotta täyteen yhtäjaksoista seurustelua ja samalla tuli myös raskaudesta viikot 20 täyteen, elikkä puolivälissä mennään ^_^ <3 Joulukuussa tulee naimisissa oloa täyteen kolme vuotta. Olemme melkoisen ylpeitä myös siitä että olemme oikeasti toistemme ensimmäiset, kaikin mahdollisin tavoin. Hirmu nuoresta asti ollaan yhdessä oltu, mutta emme koe että se olisi meille jokin huono asia kun ei ole ollut niitä muita suhteita, päinvastoin! Koen sen omalla kohdallani ennemminkin kunniana että on kohdalle sattunut mies ihan kerrasta, jonka kanssa haluaa elämänsä jakaa ja perheen perustaa <3 Olemme kasvaneet yhdessä kaikki nämä vuodet. Rakastan tuota miestä nyt ja aina <3

Oman kylän festareilla vuonna käpy ja kivi :D 

2 kommenttia: