lauantai 12. joulukuuta 2015

12.12

Tänään tuli jälleen vuosi lisää avioliittoelämässämme. Tasan kolme vuotta sitten sanoimme toisillemme tahdon. Paljon on tapahtunut ennen tuota päivää ja paljon on tapahtunut jälkeenkin. Parisuhteemme ei koskaan ole ollut mitään siirappihumua, mutta mielestäni sen ei pidäkkään olla, tai ainakaan juuri meidän kohdalla. Monenlaisia kivikkoja ollaan yhdessä ylitelty ja vaikka välillä on meinannut jalka livetä kivikossa ollaan saatu ote takaisin kiinni ja rakkaus toista ihmistä kohtaan on vain vahvistunut tässä vuosien varrella. Paljon ollaan muututtu, kun vertaa siihen millaisia oltiin silloin yli 10 vuotta sitten, kun aloimme seurustelemaan. Mutta vaikka kokemukset ja elämä onkin meitä muokannut, olemme silti aina löytäneet toisistamme sen mihin olemme rakastuneet. Yhdessä ollaan kasvettu, opittu ollaan toisesta paljon ja ennen kaikkea opittu omasta itsestä! Päivääkään en pois vaihtaisi ja olen onnellinen siitä, ettei luovutettu, kun joskus näytti tilanne todella pahalta. Ettei tästä voida enää pariskuntana selvitä. Vaan me selvittiinkin ja se on vahvistanut meitä todenteolla. Nyt elämäämme on tulossa isoja muutoksia, tai on alkanut tulemaan jo. Emme ole enää vain mies ja vaimo, kohta olemme pienen ihmisenalun isä ja äiti. Elämä ei tästä tule enää helpottumaan vaan se muuttaa myotoaan, tuo tullessaan uusia haasteita, mutta yhdessä me niistä selvitään :)


Tänään ajattelin ihan heittää ronskisti perseet olalle näin hääpäivän kunniaksi :D Ei vaan, tuota litkua ei kyllä montaa lasia pysty juomaan, täytyypi varmaan pyytää mummia tai anoppia pullottamaan marjamehuja jotta minäkin saisin hyvää "viiniä" :D


Eilen hain postista myös tämän laatikon vihdosta viimein. Voi kun olisi joulu saapunut etuajassa ;) Niin paljon kaikkea hypisteltävää <3 Niin paljon tarvikkeita ja vaatteita odottaa käyttäjäänsä <3

2 kommenttia:

  1. Onnea vuosipäivästä! :) Ja muuten, kannattaa kokeilla Kontiomehun Lehtikuohua tai Karpalokuohua, ovat parhaimpia alkoholittomia kuohareita mitä olen koskaan maistanut. :) Hyvin saa päivittäistavarakaupoista ja Alkoista nuita. Löysin nuo raskausaikana ja edelleen on ollut käytössä, nyt esimerkiksi jouluksi ostettiin pullot kumpaakin makua. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Milla ^_^ ja kiitos vinkeistä, täytyypi ehdottomasti pistää ylös muistiin josko löytäisi mieluisan makuisia alkoholittomia vaihtoehtoja :)

      Poista