torstai 28. tammikuuta 2016

Liebster AwardSain tässä jo muutamia kuukausia sitten tämmöisen Liebster Award-tunnustuksen ihanaiselta Myrikalta, joka on tämän blogin ensimmäinen! Kiitos siis siitä hurjasti ^_^ Osa kysymyksistä onkin näemmä viime joulua varten kehiteltyjä, mutta koska olen tälläinen aikaansaamaton hidastelija, niin en ole saanut aikaiseksi tähän vastata tarkoituksen mukaisella aikataululla. Mutta voinhan vastata vaikka tulevaa joulua silmällä pitäen ;)

Tunnustuksen säännöt:

1. Kiitä palkinnon antajaa ja linkkaa hänen bloginsa postaukseesi
2. Laita palkinto (yllä oleva kuva) esille blogiisi
3. Vastaa palkinnon antajan esittämään 11 kysymykseen
4. Nimeä 5-11 blogia, jotka mielestäsi ansaitsevat palkinnon ja joilla on alle 200 lukijaa
5. Laadi 11 kysymystä, joihin palkitsemasi bloggaajat puolestaan vastaavat
6. Lisää palkinnon säännöt postaukseen
7. Ilmoita palkitsemillesi bloggaajille palkinnosta ja linkkaa oma postauksesi heille, jotta he tietävät mistä on kyse.

Kysymykset jotka Myrika minulle antoi:

1. Onko sinulla työnalla jokin projekti (käsityö tms) ?
-Voi niitä olisi vaikka ja kuinka monta, monta piirrustusta on keskeneräisenä, jotka täytyisi saada joskus tehtailtua loppuun asti. Niin ja onhan tuossa kirjahyllyn reunalla tuo toukkapussi tuolle pikkumiehelle, taitaa tosin jäädä hänen mahdollisille tuleville lapsille tällä menolla :´D

2. Mistä keräät inspiraatiota käsitöihisi/taiteeseesi/kirjoituksiin/askarteluihin?
- Piirtämiseen vaikuttaa monesti tunnetila, niin hassua kuin se onkin, en osaa piirtää, jos olen hyvällä tuulella/ onnellinen. Piirtäminen on minulle jotenkin terapeuttinen tapa, johon saan purettua pahan olon poies. Käsitöissä saatan vain innostua jostain ja alan sitä tekemään, kun olen purkanut sen tuhannen ja yksi kertaa, jää monesti työ sinne mappi ööhön odottamaan seuraavaa innostusta :D

3. Kuvaile unelmiesi koti.
- Iso maalaiskoti yläkerralla, isolla tontilla, jossa ei olisi naapureita lähellä, huoneita olisi paljon kaikkia harrastuksia varten ja tietysti lapsia varten, iiiiiiiiisolla keittiöllä/mahdollisella pitokeittiöllä varustettu jossa voisin tehdä kakkuja vaikka ihan työkseni, saunalla ja isolla kylpyhuoneella varustettu ja amme olisi myös ehdoton. Sisustukseltaan tälläinen maalais/goottilais tyylinen tummine sävyineen acazia kalusteineen. Piha olisi iso, paljon marjapensaita, omena-ja kirsikkapuita, autotalli miehelle ja tilaa oleilla ja nauttia ulkona olemisesta. Tälläisiä haaveita..sitä lottovoittoa odotellessa ;)

4. Mitä toivot joululahjaksi?
- Muistinko jo mainita sen lottovoiton? Krääsää en tarvitse enempää tähän asuntoon, mutta jotkin elämys jutut on aina ihania, kuten olisi aivan loistavaa saada joskus lahjakortti jonnekkin hemmottelu juttuun, johonkin hierontaan tai vastaavaan (ei jalkahierontaan, siinä tulee yleensä muille mustelmia ;) ) Tai lahjakortti jonnekkin ravintolaan..

5. Jos sinä saisit päättää seuraavan pukeutumistrendin, millainen se olisi?
- Tää on paha kysymys! Kaikki pukeutuisi keskiajantyyliin ^_^

6. Mikä on se jokin, joka piristää sinua harmaan arjen keskellä?
- Luonto, pihalle kun menee metsään samoilemaan tai järven rantaan istuskelemaan, kaikkoaa viimeisetkin murheet ja ärsykkeet mielestä.

7. Koetko olevasi jouluihminen?
- En täysin, olen kuitenkin oppinut pitämään joulusta :)

8. Mikä sai sinut innostumaan bloggaamisesta?
- Olen pienestä asti kirjotellut kaikkia tarinoita/päiväkirjoja yms juttuja aina vihkoihin. Tässä joitain vuosia sitten aloin lukemaan muutamia blogeja ja pohdin monesti kuinka kivaa olisi kirjoittaa julkisesti, mutta en kuitenkaan uskaltanut. Löydettyäni muutaman tutun blogin päätin uskaltautua itsekkin ja sille tielle ollaan jääty! :)

9. Oletko koskaan tavannut ketään lukijoistasi kasvotusten tai muuten tutustunut heihin?
- Yhden bloggaajan olen joskus tavannut, tapaaminen oli oikein mieluisa vaikka molemmat olimme kovia jännittämään, välimatka vain on niin pitkä ettemme ole sen koommin tavannut, mutta facessa tulee seurattua hänen kuulumisiaan sitäkin ahkerammin. Ja erään bloggaajan kanssa käydään kirjeenvaihtoa, hänet haluaisin kovasti nähdä ja hänen kanssaan on hirmuisen paljon yhteisiä ajatuksia ja samoja mielenkiinnon kohteita, hän vain asuu miltein toisella puolella suomea, joten näkeminen näin extemporee on mahdotonta. Ehkä joskus jos jompi kumpi muuttaa lähemmäs tai ollaan matkustamassa lähellä toista niin saatettaisiin nähdä. Mutta onneksi on saanut olla osa hänen elämäänsä edes näin kirjeitse ^_^ Hänestä on muodostunut ystävä isolla Y:llä.

10. Mistä sait idean blogisi nimelle?
- Hetken tovin kun kärvistelimme lapsettomuusajatuksen kanssa mietin mikä kuvastaisi minua ja tätä ongelmaamme parhaiten. Haamuperhe kuvasti hyvin ajatusta siitä jos perhe jää vain haamutasolle, kalvakaksi haaveeksi, mutta se sopi myös vaikka joskus se toivottu perhe saataisiinkin aikaiseksi, olemme molemmat tälläisiä gootti/rock-henkisiä niin se ehkä kuvastaa meidän perhettä myös omalla tavallaan. :)

11. Mikä on lempi vuodenaikasi ja miksi?
- Kesä. Rakastan lämpöä, järviä, tuulenvirettä kuumalla kesäkelillä, ei tarvitse palella, kukkien kaunis väriloisto ja vastaleikatun nurmikon tuoksu..aaahh, kesä saavu jo <3

Olen sen verran tylsällä tuulella etten jaksa miettiä uusia kysymyksiä saati sitten haastaa ketään, mutta jos joku haluaa tämän tehdä niin vastatkaa vaikka samoihin kysymyksiin jotka sain Myrikalta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti