keskiviikko 31. elokuuta 2016

6kk

Ohhoh! Mun piti tulla päivittelemään tänne kuulumisia jo 5kk kohdalla, mutta niin se vain mennähujahti ohitte kuin meksikon pikajuna. No jos nyt saisin aikaiseksi päiviteltyä tänne edes 6kk kuulumisia ennen kuin se 7kk tulla kolistelee kohdalle!


Osana syynä blogi hiljaisuuteen on ollut meidän onneton läppäri, joka nytkin on tuhannessa osassa olohuoneessamme. Läppäri on pitkään käynyt todella hitaalla, siitä on puuttunut näppäimistö kokonaan ja  monesti blogia varten kun olen koittanut kuvia siirtää picasaan, on kone mennyt täysin jumiin... Viikko sitten mieheni veli kävi täällä ja yritti läppärille tehdä parannuksia mutta korjattua tätä ei vieläkään saatu. Kovalevy täytyisi uusia ja ohjelmat uudelleen asentaa. Muutenhan tämä kone olisi löytänyt tiensä jo aikapäiviä sitten roskalaatikosta, mutta surkean rahatilanteemme takia ei uudelle läppärille ole ollut mahdollisuuksia. Siis näillä mennään niin kauan kuin mahdollista.

Niin.. Minun piti tulla päivittelemään kuulumisia, eikä tarinoimaan typerästä tietokoneesta. 6kk tosiaan tuli jo täyteen 20pvä. Mitään virallisia syntymäpäiviä emme pitäneet, mutta kyllä minä kakun leivoin ihan sillä varauksella jos isovanhemmista joku haluaa poikaamme muistaa. Ja onhan tämä etenkin meille vanhemmille tärkeä virstanpylväs ^_^
No äitini perhe olikin ainoat jotka poikaa muistivat ja he kävivät täällä kaffittelemassa. Pienen lahjankin pojallemme toivat ^_^


Nuo kotiavaimet tulivat äitini perheeltä. Avaimet osottautuivat oikein mieluisiksi niistä lähtevän kolinan takia. Itse olin ostanut nuo oikealla puolella olevat autonavaimet.


Lisäksi lahjoin poikaa tälläisellä ankkapallolla. Se onkin sopinut leluksi niin ammeeseenkin kuin ihan matolla hulinointiin. Neuvolassa poika olikin muutamaa milliä vaille 70cm pitkä ja muutamaa sataa grammaa vaille 10kg. =D Iso poika jo! Ensimmäinen hammaskin puhkesi läpi muutamaa päivää ennen puolivuotis synttäreitä. Poika on edelleen hyvin helppo ja aurinkoinen tapaus. Luonteeltaan hän on edelleen hirmu harkitseva ja tarkkaileva poika, osaa kuitenkin kujeilla ja yrittää toisinaan saada tahtoaan läpi tekoitkulla. Hymy on tällä tyypillä hyvin herkässä ja naurunröhötyksiäkin kuulee päivittäin. Muutaman lelun kanssa ei kemiat osu yksiin sitten millään. Niiden kanssa tulee todella helposti riitoja, jotka päättyvät usein hysteeriseen itkuun. Äidille ei tosin ole vieläkään selvinnyt kuka riidan aina aloittaa ja mistä aiheesta, mutta sen verran totista huutoa on saanut kuunnella useaan otteeseen leikkien tiimellyksessä, että on ollut pakko laittaa riitapukarit jossain vaiheessa eroon! =´D

Päivät sujuvat muuten melko tasaiseen tahtiin kotona ollessa ja leikkiessä, välillä käydään kyläilemässä ja viime lauantaina meillä alkoikin ensimmäinen yhteinen harrastus vauvauinti, joka vaikutti näin ekan kerran jälkeen oikein mukavalta harrastukselta. :) Ainoa harmi vain sen suhteen oli se kun kaikilla muilla vauvoilla oli molemmat vanhemmat mukana ja itse sinne sitten yksin kuljen. Noo tuleepahan tehtyä tupla treeniä kun ei voi välillä antaa lasta toiselle osapuolelle :D Täytyy meinaan sanoa, että minulla oli ihan erilaiset kuvitelmat kyseisestä harrastuksesta. Ainakin tällä meidän kurssilla liikkeet mitä vauvan kanssa tehdään ottaa kyllä ihan koko kroppaan :)
Että sellasta. Yritän ehtiä päivittelemään tänne useammin meidän kuulumisista!

Ihanaa loppuviikkoa sinne ruudun toiselle puolelle ^_^

2 kommenttia:

  1. Ihan kuulla teidänkin kuulumisia pitkästä aikaa :) Teillä on siellä jo varsin iso poika ^_^ Äkkiä ne kasvaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon ihanasta kommentista Alina ♡ älä muuta sano,moneen kertaan ittekki ihmettelee, että mihin se minun pikkuruinen vauva katosi kun nykyisin on jo kovin iso poika ^_^ :') aika menee liian nopeasti!

      Poista