torstai 27. lokakuuta 2016

Uudet tuulet

Kirjoittelin jo tuonne My Little Fantasy World-blogini puolelle murheista, koskien blogien kirjoittamista. Olen jo tovin kokenut kirjoittamisen kovin raskaalta/stressaavalta ja haastavalta. Aikaa kun nykyisin on kovin rajallisesti tuon pienen ihmisenalun vuoksi ja sekin vähä aika mitä olisi aikaa kirjoitella, tulee sitten hirmuinen stressi, että mihin blogiin sitä sitten kirjoittelisi kun ajatuksia tursuaa pääkoppa täynnä. Kuitenkin tykkään hirmuisesti kirjoittaa ja seurailla muiden blogeja, niin sekin on harmittanut kovin jo kun ei ole ollut jaksamista pitää näitä blogeja hyvällä huomiolla.

Niinpä päätin nyt vähentää stressiäni ja yhdistää blogini saman katon alle. Tästälähin raapustuksiani voi seurailla tästä blogista:


Toivotan kaikki oikein lämpimästi tervetulleeksi seuraamaan uuden blogin puolelle. Ja haluan kiittää erityisen paljon kaikkia Haamuperheen mukana matkanneille lukijoille ihanista tsemppi kommenteista ja vertaistuesta <3 Nämä tekstit jäävät tänne blogimaailmaan ihan vastaavien asioiden kanssa painivien luettavaksi, mutta uutta tuotantoa alkaa tulemaan uusilla sivuilla! :)

Kiitos vielä kerran ja ihanaa syksyn jatkoa <3 <3 <3 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti